Sunday, January 30, 2011

She's Losing It

Bütün bu yaşadığım saçma sapan olayları, pembe dizilik entrikaları bir işaret olarak alıp yol yakınken her şeyden vaz mı geçmeliyim, yoksa karma felsefesini benimseyip şimdi çektiğim sıkıntıların ileride yaşanacak harika günler anlamına geldiğine mi inanmalıyım bilmiyorum. İkinci şıkkın fazla delüzyonel olduğunun farkındayım, ama yine de umut fakirin ekmeği, değil mi?

4 comments:

hera said...

Her ne yaşadıysan hiçbirşeyden vazgeçmeye değmez. 2. şık da uzun vadede gerçekleşebilir ancak. En iyisi atlaman gereken bir engel olarak gör. Yüksek doz Mor ve Ötesi öneririm;

Biter mi sandın dertlerin, yenilmesen hiç büyümezdin...

Persephone said...

Tek bir tane olsa gene iyi, engelli koşuya döndü artık. Vazgeçmem zaten de işte insan çıldırıyor arada elinde olmadan. Tavsiye için teşekkürler :)

Çavlan said...

böyle mi olacaktı kaç haftadır beklediğim yeni blog yazısı?! tabii ki neden bahsettiğin konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden kulağa çok banal gelebilecek bir cevap vereceğim: hiçbir şeyden vazgeçmemek, entrikaları o entrikaları tezgahlayanların (?) kıçına sokmak, hiçbir şeyi iplemeyerek yola devam etmek lazımdır. harika günlerin habercisi midir bunlar bilemem ama geçecekler, bu kesin. o yüzden... işte. vazgeçmek ve salmak yok :)

Persephone said...

Yazmazdım aklım o sırada yerinde olsaydı bu yazıyı da, o sırada bir yerlere şikayet etmekten başka elimden yapacak hiçbir şey gelmediği için doğdu bu yazı. :P Geçecek, özellikle bu yazıya sebep veren şeyın en fazla Mayıs'a kadar vakti var da genel olarak şikayet ettiren şeyler bir şeylerin olması, başıma bişey gelmesi değil daha çok bir şeylerin olmamasından kaynaklanıyor. Yapacak bişey yok da işte zaman zaman düşünüyor insan böyle elinde olmadan. Teşekkürler ama :)