Tuesday, May 04, 2010

I Wanna Do Bad Things With You

Sookie Stackhouse serisinin Ağustos'tan beri beklediğim 10. kitabı Dead in the Family dün çıkmış! Nasıl bir tesadüftür ama, haftalardır aklımda bile değildi, hangi gün çıkacağından haberim yoktu, az önce alakasız bir şekilde bakayım bari ne zaman çıkıcakmış diye ve dün çıkmış olduğunu görünce bayağı sevindirik oldum. Derhal indirdim, açtım, meraktan ölerek ama okumaya kıyamayarak bakışıyoruz pdf'le. Sabahlarım herhalde bu gece. Neyse, aslında ben buraya başka şey koymak için açmıştım. 'Biz yeni kitabı bekleyeduralım, True Blood da boş durmayıp...' falan diye devam eden bir yazı olacaktı. Evet, True Blood ekibi de boş durmamış ve biz diyelim sneak peek, onlar desin minisode iki video yayınlamışlar. Biri Eric ve Pam'in Fangtasia'ya Go-Go dansçısı bulmak için düzenledikleri seçmeler, öteki de Jessica isimli ergen vampirimizin bar macerası. 




I'm a fucking pervert with a big boner for Jesus!
 Ahahhahaha!

Neyse, daha fazla duramayacağım burada, Sookie ve aşkım Eric beni bekler. Bol bol ergen serzenişleri ve Eric'e olan aşkımı defalarca tekrar edeceğime emin olduğum bir kitap eleştirisiyle geri döneceğim sevgili takipçiler! O zamana kadar esen kalın.

2 comments:

elfenben said...

her şey bir yana eric'in ayağındaki parmak arası terliklerin beni bitirdiğini söylemeden geçemedim :P

Persephone said...

Geçen sezon da vardı, sürekli eşofman-terlik modunda zaten dizi Eric'i, Adidas sponsor mudur nedir, beni benden alıyor. :P Area şefi sözde. :P